top of page

Tjänster

FÄRGBEHANDLING

Alla behandlingar på salong Deleine börjar alltid med en grundlig konsultation. Där går vi igenom dina önskemål – allt för att uppnå ett perfekt resultat. När vi färgar hår så använder vi oss alltid av en contourteknik som gör att färgningen alltid blir designad till just dig. Vi gillar även att tänka långsiktigt i alla våra behandlingar. Tillsammans lägger vi upp en plan, där vi går igenom vilka produkter du kommer behöva hemma samt visar dig hur du ska sköta ditt hår på bästa sätt.

Quick fix

Känner du att din färg behöver ett lyft? Kanske behövs det några slingor i benan och nyansera? 
Då är denna tjänst för dig.

FÄRGA MED EN VÄN 

Ta med din vän och få ert hår gjort samtidigt (detta är hos samma frisör). 

Från 1950 kr/pp

GLOW UP

Uppfräschning av befintlig färg, ge färgen ett nytt liv med vår Glow up tjänst. Få en kallare eller en varmare ton på ditt hår, eller varför inte rensa ut håret och få tillbaka en glans och en ny färgad känsla.
Denna tjänst avslutas med en djupgående kur som är skräddarsydd för just ditt hår.
Ring eller maila oss för mer info.

Fast pris 1290:-

HEL MAKEOVER

Vill du gå från svart till blont, eller en större färgning. Boka oss en heldag. Ring oss för mer info


Denna behandling väljer du om du vill bli så ljus som möjligt och redan är ljus eller har ditt naturliga hår som
ej är färgat. Denna behandling är inte för dig som är svarthårig och vill bli blond.

SÅ LJUST SOM MÖJLIGT

KLIPPNING

Alla behandlingar på salong Deleine börjar alltid med en grundlig konsultation. Där går vi igenom dina önskemål – allt för att uppnå ett perfekt resultat. Vi på Deleine gillar att blanda dagens trender tillsammans med din egna stil – allt för att skapa en unik look till just dig.
Vi erbjuder även  Exklusiv klippning med grundlig konsultation, hårtvätt med massage och hårkur anpassad för din hårtyp, samt  styling med produkter och verktyg anpassade till ditt hår

HÅRFÖRLÄNGNING

Salong Deleine är Hairtalks exklusive salong. 
Vi älskar att få trolla med förtjockningar och förlängningar. För att just du ska få det dröm svall du alltid drömt om boka in en konsultation så lägger vi upp en plan och går igenom hur allt kommer gå till. 
Boka din gratis konsultation redan idag.

bottom of page